Znate li....
Početna / Događanja / Čovjek koji može sve – Josip Grabovac

Čovjek koji može sve – Josip Grabovac

Jedno od utjecajnih imena u svijetu mode svakako je Josip Grabovac – koji je živio i radio u glavnom gradu Hrvatske Zagrebu više od 10 godina, te otišao u Milano gdje radi već punih 9 godina .

Do sada smo imali priliku pratiti kroz medije i društvene mreže njegov rad koji je i više nego pohvalan. Jedan od rijetkih koji je svoju karijeru napravio bez skandala i da se piše nešto loše o njemu ili njegovom privatnom životu.

Kako i sam kaže:
” Dok se piše o poslu koji radim znači da sam validan i da imam težinu. Sve dok mediji pišu o mojim uspjesima, poslu i karijeri znači da sam na dobrom putu. Ono što želim jest nastaviti tako i više od toga – slati mladima poruku. Poruku koja je danas rijetko viđena jer, kako vidimo, Blakan je baziran samo na reality ( u koji sam i sâm bio pozivan ) i to kako preko noći postati poznat. “

Ono što ga izdvaja od drugih jest da svoj privatni život drži daleko od očiju javnost i daje jedino ono što misli da mora podjeliti s pratiteljima. Osim što je bio nominiran između 150 osoba za Osobu godine ” Večernjakov pečat “, došao je i do finala sa gospodinom Zlatkom Dalićem koji je i odnio titulu. Josip kaže da je i sama nominacija velika pobjeda kad se nađe tako mlad uz druge, već formirane, starije kandidate. Odmah iza ovih nominacija dobio je nagradu za 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱 – 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗴𝗻𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗶𝗻 𝗙𝗮𝘀𝗵𝗶𝗼𝗻 𝗣𝗥 𝗳𝗼𝗿 2020 i Award – Fashion editor & journalist of the year Dubai 2021 .

Život modnog urednika i vice presidenta zbog obujma posla je morao ostaviti i bazirati se na druge poslove. Treća je čelna osoba brand developmenta za Emerging Talent Milano – upravo se preko njega mladi dizajneri mogu predstaviti svijetu, jer je on zadužen za područje Balkana, Amerike i Indije. Iza njega trenutno je 27 brendova s Kojima surađuje, 5 kojih priprema za rujan 2022 – i naravno, također je i influencer koji ima preko 270 suradnji, što s brendovima odjeće i nakita do turističkih zajednica, hotel i restorana.

” Moj život je takav da sam samo u 2021. godini prošao 18 država i više od 200 gradova. Kad me netko pita što znači moje ime, odgovaram : Moje ime znači velika žrtva, odricanje i težak put do onoga gdje sam sad.” Na svoju biografiju odgovara uvijek istim riječima : -„Uspjeh“, prije svega pobijediti samoga sebe i svoje nesigurnosti, predrasude s kojima sam se susretao, a kojima se sada smijem. Moja biografija je moja „ljubav“, a tek je na samom „početku“. Nazovimo je „Početak uspjeha i ljubavi“.

Što dalje ? Kratki odmor za Uskrsne praznike s obitelji u Hercegovini te nakon toga kao počasni gost u Beograd na tri dana, gdje će otvoriti reviju poznatih Sisters Code i biti dio FashionMag42 Fashion Days Beograd – što ćemo sigurno pratiti kroz medije od naših susjeda. Nakon toga Milano Fashion Week pa My Global Fashion Awards Split i neki od projekata koji slijede moraju još uvijek ostati u tajnosti.O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top