Znate li....
Početna / Događanja / Glazba / CMC festival Vodice prvi puta predstavljen u Mostaru

CMC festival Vodice prvi puta predstavljen u Mostaru

Nakon Zagreba i Beograda, CMC festival prvi put je predstavljen i u Mostaru. Najveći festival zabavne i pop glazbe već ima veliki odjek u regiji, a press konferencija u Amfiteatru kampusa Sveučilišta u Mostaru jučer je okupila brojne zainteresirane medije i studente koji su imali priliku čuti, ali i vidjeti dio onoga što ih očekuje u Vodicama već ovoga vikenda. Pravu glazbenu najavu i najbolji poziv na festival su okupljenim Mostarcima pružili Frano Pehar i basist Tarapana banda, Damir Vukić, koji su na konferenciji premijerno izveli pjesmu “Volim te živote”, s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem izdanju festivala. Uz nju, izveli su hit “Ja sam na te ponosan” koji je Frano otpjevao u duetu s legendom zabavne glazbe, Matom Bulićem.

O povijesti festivala koji će ove godine doživjeti svoje 14. izdanje, gosti konferencije su mogli čuti od Klaudije Čular, dugogodišnje glazbene urednice i voditeljice tima za odnose s javnošću Croatia Recordsa, koja je osim toga objasnila i značaj festivala za regiju, kako za publiku, tako i za izvođače. Zanimljiv program i koncerte zvijezda domaće glazbene scene, kao i iznenađenja koja su organizatori pripremili, najavio je Danijel Matkov, suradnik u odnosima s javnošću Croatia Recordsa.

Rodom iz Međugorja, popularni glazbenik Frano Pehar je na domaćem terenu ispričao svoje doživljaje festivala i objasnio zašto se uvijek rado vraća u Vodice, a njegov nastup uživo bio je najbolji poziv okupljenima da već ovoga vikenda, 10. i 11. lipnja dođu na festival.

Na konferenciji je također predstavljena trostruka festivalska CD kompilacija 14. CMC festivala Vodice i posljednji album Tarapana banda “Ja sam na te ponosan”. Svi gosti konferencije su obećali doći u Vodice, a to pokazuje da su Mostar i njegovi građani postali prijatelji festivala. 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top