Breaking News
Početna / Događanja / Cinestar dan za 10

Cinestar dan za 10

Prošle godine, CineStar dan za 10! oborio je sve rekorde posjećenosti ki­noprojekcija u jednome danu! Bio je to dan za potpuno uživanje jer su svi filmovi, uključujući i one u formatima najnovijih tehnologija te omiljene grickalice i osvježavajuća pića, bili dostupni po cijeni od samo 10 kuna! Ove godine, CineStar je odlučio ponovno oduševiti sve ljubitelje filmske umjet­nosti i PONOVITI TAJ JEDINSTVENI DOGAĐAJ!

 

Najbolji filmski dan u godini opet će se spominjati uz CineStar, jer samo u utorak 11. kolovoza, u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BiH, cije­na kinoulaznice za sve filmove na programu je nevjerojatnih 10 ku­na! U akciju su uključeni i premium formati IMAX, 4DX i 3D što  znači da će svi posjetitelji, po cijeni od samo 10 kuna, doživjeti najbolje kinoisku­stvo u vrhunskom kinu s pet zvjezdica.

Legendarni Arnold Schwarzenegger u novom nastavku Terminator: Genisys, Marvelov najneobičniji superjunak Ant-Man te Tom Cruise u me­gahitu Nemoguća misija: Odmetnuti čekat će vas u prestižnim 4DX i IMAX formatima, a ne propustite pogledati i preslatke žute Malce koji će se u 4DX dvorani činiti stvarniji nego ikad!

 

Osim filmova, za samo 10 kuna posjetiteljima će na ponudi biti dostupne i neke od najpopularnijih CineStarovih grickalica, kao i izbor osvježavajućih pića. Ulaznice su u pretprodaji već od ponedjeljka stoga požurite do naj­bližeg CineStara ili on line kupite svoju ulaznicu za CineStar dan za 10!

 

deset

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top