Savjet:
Četvrta sezona kriminalističke serije ‘Domovina’
ADVERTISING & PUBLICITY STILL PHOTOGRAPHY

Četvrta sezona kriminalističke serije ‘Domovina’

Doma TV od srijede 22. lipnja, premijerno donosi četvrtu sezonu kriminalističke dramske serije ‘Domovina’ koja prati operativnu službenicu CIA-e Carrie Mathison u njezinom putu k otkrivanju istine uz sve vanjske prepreke koje joj se nametnu.

Domovina (eng. Homeland) je američka kriminalističko dramska serija koju se razvili Howard Gordon i Alex Gansa, a temeljena je na izraelskoj seriji Ratni zarobljenici koju je kreirao Gideon Raff.

Radnja serije centrirana je oko života mlade operativne službenica CIA-e Carrie Mathison koja je, u jeku vlastitih problema, zbog poljuljanih odnosa s CIA-om premještena na uredski posao u centar za borbu protiv terorizma u Langleyu, Virginiji. Nakon što se američki marinac Nicholas Brody, za kojeg se smatralo da je mučen i ubijen tijekom akcije u Iraku, poslije uspješne državne  spasilačke operacije vrati iz zarobljeništva u vlastitu domovinu, Carrie počne sumnjati kako je u periodu izbivanja Brody „preobraćen“ iz marinca u Al-Qaedinog špijuna. I dok je Brody dočekan kao državni junak te ga se tretira s najvećom dozom poštovanja, Carrie odluči prekršiti protokol kako bi dokazala da su njezine sumnje istinite te da se ne radi o sumanutoj teoriji zavjere. Uvjerena kako Brody planira teroristički napad na Sjedinjene Američke Države, Carrie čeka trnovit put razotkrivanja istine kako bi spasila državu bez da pritom uništi zadnje ostatke vlastite reputacije i karijere. Hoće li Carrie uspjeti u svom naumu ili će ju korumpirani državnici zauvijek izgurati s pozornice moći?

Četvrta sezona ove američke uspješnice donosi još uzudljivije trenutke s popularnim i voljenim likovima. Nakon oproštaja od Brodyja u trećoj sezoni, Carrie započinje novi život te sada radi iz Kabula za CIA. Nakon napada dronom koji je navodno ubio terorista Haqqanija, Carrie je primorana izaći ispred direktora CIA-e Lockharta i objasniti situaciju. Sandy Bachman biva ubijen u mafijaškoj odmazdi za video koji prikazuje napad, dok se Carrie nalazi u nezavisnoj situaciji. Kroz ucjenju nalazi svoj put do šefa postaje u Pakistanu te pokušava riješiti ovaj misterij.

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj seriji „Domovina“ ne propustite pratiti od 22. lipnja na Doma TV-u!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top