Znate li....
Početna / Događanja / Četverostruko slavlje Jadranke Vrhovec

Četverostruko slavlje Jadranke Vrhovec

Poznata križevačka poduzetnica Jadranka Vrhovec na svojem je novoizgrađenom imanju koje je pretvoreno u Mali vrtić za djecu u Cubincu, nedaleko Križevaca priredila veliku feštu s četverostrukim razlogom za slavlje!

Slavio se drugi rođendan njenog sina Marisa i treći rođendan kćeri Meline koji su rođeni istoga dana, 6. lipnja, a s obzirom da se bliži i sedamnaesti rođendan najstarije, šesnaestogodišnje kćeri Melani i ona se pridružila velikom slavlju. Jadranka Vrhovec, koja stoji iza brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula i čiji se proizvodi svakodnevno iz Križevaca šalju u ljekarne i dućane zdrave hrane širom regije, ali i Europe, feštu je priredila na otvorenom, uz svirku tamburaša Pleteri i bojnih poslovnih partnera, prijatelja, članova obitelji i kumova.

Uzvanici su na slavlje počeli stizati već oko podneva, a mali slavljenici Maris, Melina i Melani su zajedno s majkom stigli oko 13 sati. Četvrti razlog slavlja bilo je službeno otvorenje Malog vrtića koji može primiti tridesetak djece u jednosatni, četverosatni ili vrtićki program.

„Neizmjerno sam sretna i ponosna na svoju djecu, svoje dvije kćeri i sina. Uz sav poslovni uspjeh koji mi je važan, ipak su moja djeca moj najveći uspjeh i radost u životu. Tek sada živim svoj san, sa svojom obitelji. Želim da nam ovako kao što nam je današnji dan protekao, u ljubavi i veselju bude ama baš svakoga dana! Krajem ljeta nam stiže još jedna beba“ naglasila je Jadranka Vrhovec, ne skrivajući emocije i oduševljenje.

A o tome koliko se potrudila da rođendansko slavlje bude posebno ponajbolje govori i veliko iznenađenje koje je priredila za kćer Melani kojoj je darovala prvi Quad Can-am 1000. U jednom trenutku Jadranka je pozvala sve uzvanike i otkrila iznenađenje! Nakon što su Maris, Melina i Melani u isti čas puhnuli u svjećice na svoje tri rođendanske torte, uslijedilo je fotografiranje sa članovima obitelji, a potom se fešta nastavila do večernjih sati, uz ples, pjesmu i odlično raspoloženje svih gostiju.

Tijekom cijelog popodneva, na rođendan je pristiglo preko stotinu čestitara. Poseban počasni gost je bio dr Alex Jukić koji vodi treću trudnoću Jadranke Vrhovec u svojoj privatnoj poliklinici Adarta u Varaždinu, a vlasnik je još jedne poliklinike u Zagrebu Artemeda.

Foto / Privatan album

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top