Četvrtak , 23 ožujak 2023
Savjet:
Obitelj.hr i KK Medo vas daruju!

Obitelj.hr i KK Medo vas daruju!

 

Čarobna bajka na ledu

Pozivamo Vas da povedete djecu na spektakl na ledu

 Dom sportova, Zagreb, Ledena dvorana
Utorak, 19. studenog 2013.god.  10h, 14h i 18h
Srijeda, 20. studenog 2013.god.  10h

Mjeseci napornih priprema mladih klizača Klizačkog kluba Medo u zimskim će Vas danima odvesti daleko u čaroban svijet dječaka Hlapića. Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima  dočarat će Vam bajkoviti svijet koji je davne 1913. godine stvorila hrvatska književnica Ivana Brlić Mažuranić.

Najmlađi će pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i spektakularnim vještinama stotinjak naših klizača i klizačica.

Čarobnoj bajci na ledu, nakon duge pauze, pridružit će se najbolja hrvatska klizačica svih vremena, legenda klizačkog svijeta Sanda Dubravčić Šimunjak i oduševiti Vas svojim vještinama na ledu.

U bajci na ledu ne propustite pogledati i Borisa Martineca, najboljeg klizača Hrvatske,te Idoru Hegel najbolju klizačicu Hrvatske.

Planirajte dolazak sa svojim učenicima i uživajte u čudesnoj igri na ledu!

Priredba traje 60min!

 

Za sve dodatne informacije kao i za rezervacije karata javite se na:

K.K.«MEDO»   tel: 01/286-3546,    fax:01/2915565    mob:091/5847491

Gorana Škalec Petrović

mail: goranaskalecpetrovic@gmail.com , kk.medo@gmail.com

 

 IGRA DARIVANJA

Jeste li spremni za spektakl na ledu? Obitelj.hr i KK Medo daruju jednog čitatelja s dvije ulaznice za čarobnu bajku na ledu. Vaš zadatak je na naš portal napisati vaš najneugodniji “pad” na klizanju ili opisati jedno od klizačkih iskustava.

Igra darivanja traje do 18.11.2013. do 12h.

Sretno svima 🙂

Sretna dobitnica dviju ulaznica za ovaj prekrasan spektakl na ledu je zvekanka. Čestitamo sretnoj dobitnici i molimo je da nam pošalje svoje podatke na iva.koren@obitelj.hr!

 

 

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Nisam nikada klizala jer sam prije deset godina na rolama neslavno završila u prijateljičinoj ogradi sa slomljenom nogom i od tada se vjerno držim samo svojih cipela. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top