Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Brit Floyd u Domu Sportova

Brit Floyd u Domu Sportova

BRIT FLOYD  The World’s Greatest Pink Floyd Show
29.11.2013.
Petak u 20:00
Dom Sportova, Zagreb
NAJVEĆI I NAJBOLJI SVJETSKI PINK FLOYD SHOW, BRIT FLOYD DOLAZI 29. STUDENOG U SKLOPU SVJETSKE TURNEJE „PULSE 2013.“ U ZAGREBAČKI DOM SPORTOVA

AKCIJSKE CIJENE ULAZNICA PO CIJENI OD 120 KN DO 16. STUDENOG

Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd show – Brit Floyd se nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta vraća u Zagreb s još većim i boljim showom u sklopu svoje svjetske turneje „P-U-L-S-E 2013. – The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience“. Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova.

Slaveći glazbu koju su stvarali David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason i Syd Barrett Brit Floyd sviraju identično „od note do note“ glazbu Pink Floyda, dok je sama vizualizacija koncerta, s rasvjetom i animacijama koje su za ovu turneju ponovo poboljšane, identična onoj s posljednje turneje Pink Floyda iz 1994. godine.

Sa obzirom da Pink Floyd više neće ići na turneju, ćemo ovako moći vidjeti njihovu najbolju moguću kopiju, budući da su se Brit Floyd potrudili skinuti svaki detalj u zvukovnom spektru, tako da na koncertu doslovno možete doživjeti pravu Pink Floyd magiju, a to su potvrdili i mnogi koji su gledali uživo pravi Pink Floyd.

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment te gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda Damian Darlington, koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegovog 50. rođendana 1996. u Londonu. Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd tribute show od strane glazbenih kritičara, koji su ih proglasili i za najbolji svjetski tribute show opčenito.

Turneja „P-U-L-S-E 2013. – The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience“ je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda „Division Bell Tour“ iz 1994. često nazivanoj „Pulse“ zbog istoimenog albuma i DVD-a. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, a ovoga puta će dati akcent na album „The Dark Side of the Moon“ zbog proslave 40. godišnjice izlaska tog albuma. Pored toga Brit Floyd će izvesti većinu pjesama s albuma „Wish You Were Here“, „Animals“, „The Division Bell“ i naravno najpopularnijeg Pink Floyd albuma „The Wall“.
Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku pa i onu u Royal Albert Hall-u u Londonu, i svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i najveće fanove Pink Floyda, jer set lista nije sastavljena na temelju “Greatest Hits“ već na „Best Of“ kako bi je sastavili najveći fanovi Floyd-a, a mijenja se od koncerta do koncerta. Tako su tu pored klasika „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“, „One Of These Days“,… i „Have A Cigar“, “Vera”, “Fletcher Memorial Home”, „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“,…..

Koncert će se održati u petak 29. studenog u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica će iznosi u pretprodaji 160 kn za parter dok će na ulazu koštati 190 kn, te za tribine 190 kn u pretprodaji i 220 kn na ulazu.

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Octopus – Gundulićeva 37, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Dallas – Tkalčićeva 7, Kloto – Masarykova 14. Dallas Music Shopovi u Zadru – Trg Tri Bunara 1, Splitu Narodni trg 14, Rijeci – Splitska 2a, Šibeniku – Kralja Tomislava 4. Ticket4you http://www.ticket4you.org, Eventim sistem http://www.eventim.hr

 

IGRA DARIVANJA

 

Darujemo vam 2 x 1 ulaznicu za ovaj genijalan spektakl. Sve što morate učiniti je u komentar napisati najbolji doživljaj s najdražeg koncerta i opisati ga.

Čestitamo dobitnicima IVANICA i KREŠIMIR te molimo da nam dojave podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona) na mail iva.koren@obitelj.hr sa naznakom *BRIT FLOYD*

 

O nama Obitelj.hr

5 komentara

  1. Elemental, još tamo negdje 2008. – stvarno predobar koncert, kao i ustvari svaki njihov (a ja naravno u prvom redu, kao i uvijek) – i tako krene jedna od meni dražih stvari pa se malo previše opustim i zaboravim da išta osim mene na svijetu postoji i krenem pjevati iz sveg glasa da sam skoro nadglasao i Remi. Kad ono, samo odjednom vidim ispred face mikrofon i čujem ju kako mi kaže nešto tipa “uzela bi te za back vokala, al si malo preglasan za to…al ajde, otpjevaj nam refren”. Dream come true? Totalno. Nedostižno? Totalno. Al čuti “Floyde” uživo (kad već prave neću nikad moć vidjeti, osim Watersa koji je bio u dragoj nam državi) nije ni toliko daleko.

  2. Najbolji doživljaj je bio na koncertu Jean Michel Jarre-a, kad je izveo jednu stvar napisanu za Zagreb. Svi su bili u transu, pa i ja.
    Isto očekujem i kad Brit Floyd zasvira Time i refren And you run and you run to catch up with the sun …
    Sunce ne možemo uloviti, ali karte za koncert da!

  3. Najdraži trenutak mi je bio kad sam bila na koncertu od Lady Gage u Areni. To je neopisiv osjećaj kad su usred koncerta , pustili ljude da pjevaju pjestu, taj osjećaj kad 30 tisuća ljudi u areni pjevaju u jedan glas pjesmu, upalili su mobitele da svijetle kao zvijezde u potpunom mraku i stvarno je bilo fantastično

  4. Najdraži trenutak s koncerta dogodio se prije više od 4 godine, na koncertu Prjavog Kazališta gdje sam upoznao svoju sadašnju djevojku. 🙂

  5. Moj najdraži koncert bio je Rundek Cargo trio. Nemam najdraži trenutak, nego mi je cijeli koncert bio veliki doživljaj jer sam njegov veliki fan i nikad nisam mislila da ću ga imati priliku gledati u svom malom gradu. Kako nisam imala priliku zivjeti u vrijeme Pink Floyda, htjela bih osjetiti barem dijelić te atmosfere i tog zvuka kojim su zarazili toliku publiku diljem svijeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top