Srijeda , 21 veljača 2024
Savjet:
Beauty sleep kapsule

Beauty sleep kapsule

Jadrankina formula.

Danas predstavljamo kapsule BEAUTY SLEEP pod brendom Jadrankina formula. Kroz tekst ćete vidjeti da su to kapsule 2u1. Sastavom su bogate kao svaki vitamin da uzimamo zasebno.
VAŽNOST SNA Higijena spavanja ima izuzetnu važnost za dobar i kvalitetan san koji će osigurati osjećaj budnosti i svježine tijekom dana. San utječe na naše emocije, reakcije i zdravlje. Nakon dobrog sna jasnije razmišljate, brže reagirate i dobro  ste raspoloženi. 
Tijekom spavanja ljudsko tijelo:•eliminira toksine; •obnavlja stanice i tkiva kože; •izlučuje esencijalne hormone; •mozak prikuplja i učvršćuje sjećanja i obrađuje nevjerojatnu količinu kroz cijeli dan prikupljenih podataka.
Čak i kratka nesanica može dovesti do umora, glavobolje, gastrointestinalnih problema, razdražljivosti, problema s koncentracijom – manje učinkovitosti, više pogrešaka te manje kreativnosti.Poremečaji spavanja najčešće su uzrokovani stresom, a kronični stres povećava rizik od mnogih ozbiljnih bolesti poput visokog krvnog tlaka i bolesti srca.
Dokazano je da san:Poboljšava pamćenje, kreativnost i koordinacijuUtječe na zdravlje srca.Važan je za mršavljenjeJača intelektualne i fizičke sposobnosti.Potiče ljepotu i dugovječnost.Štiti od depresije.Jača imunitet .Manjak sna:Postaruje nas.Koža gubi sjaj jer se nije oslobodila štetnih tvari i obnovila stanice, u kapcima se taloži tekućina te izgledamo podbuhlo. Do izražaja dolaze i bore.  Deblja nas.Ako se niste naspavali bit ćete umorni tijekom dana i tijelo će vam tražiti nešto slatko kako bi podignulo energiju. To će se ponavljati, a rezultirat će viškom kilograma.  Čini nas podložnima bolestima i neproduktivnima.Manjak sna oslabljuje imunitet te se organizam ne može nositi s dnevnim izazovima, a ni virusima i bakterijama.  
Evidentni su  pozitivni učinci kvalitetnog sna – poboljšava nam koncentraciju, jača imunitet, podiže raspoloženje, a i preventivno djeluje protiv debljanja. No nedavno istraživanje donijelo je još jednu radosnu vijest – potvrdilo je da san doista čini da izgledamo bolje.
Ljepotu ne možete nabaciti na sebe, ona doista dolazi iznutra. A dobar i čvrst san doista znači da ćete se bolje osjećati, a kad se bolje osjećate – bolje izgledate. Kada je u pitanju ljepota, čvrst san i dovoljno spavanja najbliže je izvoru mladosti. Tijekom spavanja tijelo se regenerira, skuplja energiju za sve ono čemu ćete ga izložiti tijekom sljedećeg dana.  BEAUTY SLEEP kapsule sadrže pomno odabrane sastojke koji osiguravaju punu dozu kvalitetnog sna za ljepotu i blistavost kože.
BEAUTY SLEEP  kapsule prirodni je dodatak prehrani, vrlo kompleksnog sastava može se neograničeno dugo koristiti  jer ne stvara ovisnost i navikavanje kod dugotrajne uporabe.
Korištenjem BEAUTY SLEEP  kapsula tijelo će se regenerirati, dubinski relaksirati, harmonizirati prirodni metabolički procesi koji se odvijaju tijekom spavanja, osvježiti i pripremiti za sve izazove kojima će biti izloženo tijekom slijedećeg dana. Koža će izgledati svježa, glatka i napeta.
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule).Suhi ekstrakt cvijeta lavande (Lavandula angustifolia).Suhi standardizirani  ekstrakt lista matičnjaka  (Melissa officinalis) sadrži 12% ružmarinske kiseline.Suhi ekstrakt cvijeta Kalifornijskog zlatnog maka (Eschscholtzia californica)Hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat)Vitamin B1 (tiamin hidroklorid)  Vitamin B2 (riboflavin) Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) Vitamin B12 (cijanokobalamin)  Vitamin E (acetat)   Cink (pikolinat)   Krom (pikolinat)   Melatonin.

Sadrži:Melatonin koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u sanVitamine B2, B6, B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenostiVitamine B1, B2, B6, B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava Vitamin B1, B6 koji  doprinose normalnoj psihološkoj funkcijiVitamine B2 i E koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresaCink i krom doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata  .Melatonin je prirodni hormon kojeg proizvodi žlijezda epifiza i kada je njegova koncentracija u krvi veća tada mirnije i bolje spavamo. S godinama naš organizam proizvodi sve manje melatonina radi čega dolazi do nesanice, čestog buđenja tijekom noći, umora, bezvoljnosti, pomanjkanja energije te se ubrzava se i proces starenja. 
Lavanda (Lavandula angustifolia) dugo se  koristi u tradicionalnoj medicini Cvjetovi lavande djeluju umirujuće na:središnji živčani sustav i na živce dišnih organa:uklanja stres, tjeskobu i glavobolju izazvane napetošću, ublažava nemir, nesanicu i razdražljivostprobavni trakt: potiče probavu i uklanjanje štetnih tvari iz organizma, protiv nadutosti i grčeva u crijevima,poboljšava protok žuči,potiče funkciju jetrekardiovaskularni sustav: umiruje nervozan rad srca, opušta napetost krvnih žila.
Kalifornijski zlatni mak djeluje ekstremno umirujuće. Sadržava veliki broj alkaloida,  bogat je flavonoidima, naročito različitim karotenoidima. Korisna je za odrasle koji pate od nesanice,  ili su previše anksiozni. U kombinaciji sa ostalim vitaminima jača i utječe na pravilan rad živčanog sustava. Kad se ojača živčani sustav, problemi nesanice nestaju. Kalifornijski mak djeluje blago na suzbijanje bolova. Može doprinijeti smanjenju boli, ali i tjeskobe koja ih prati.
Revolucija na tržištu je svakako, dobro se spava i tijelo se regenerira. Ne trebam ni pisati koliko smo ponosni i na ovaj proizvod.

Ostali proizvodi :

https://jadrankinaotopina.com/

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top