Znate li....
Početna / Događanja / Baby Lasagna Prvi na kladionicama

Baby Lasagna Prvi na kladionicama

Hrvatski predstavnik, Marko Purišić poznat kao Baby Lasagna, zauzeo je prvo mjesto na kladionicama nakon nedavne pobjede na Dori 2024. Njegova pjesma “Rim Tim Tagi Dim” osvojila je srca publike i stručnog žirija, te ga lansirala na vrh Eurosong kladionica.

Prema najnovijim podacima s Eurovisionworld stranice, Baby Lasagna ima impresivnih 14-postotnih šansi za pobjedu u Švedskoj. Ovaj uspon na prvo mjesto nije prošao nezapaženo, jer je pretekao čak i ukrajinske predstavnike alyona alyona & Jerry Heil.

Konkurencija je jaka, s Islandom i Italijom koji dijele drugo mjesto sa 8 posto, dok Belgija i Švedska slijede s po 5 posto. Velika Britanija i Francuska dijele peto mjesto s po 4 posto šansi za osvajanje naslova najbolje pjesme Eurovizije.

Uzbuđenje oko Baby Lasagne ne jenjava ni na YouTubeu, gdje je spot za pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”, objavljen prije devet dana, već skupio impresivnih 1,3 milijuna pregleda. Očito je da je ova kombinacija zaraznog zvuka i originalnog nastupa osvojila publiku ne samo u Hrvatskoj, već i diljem Europe.

Svi ljubitelji glazbe i Eurosonga s nestrpljenjem će pratiti izbor za najbolju pjesmu na 68. Euroviziji, koji će se održati u Malmö Areni u Švedskoj 7., 9. i 11. svibnja. Nakon pobjede Loreen na prošlogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagna predstavlja Hrvatsku s nadom da će ponovno oduševiti publiku i osvojiti prestižni naslov Eurovizije.

Promo

Foto / Screenshot/ HRT

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top