Znate li....
Početna / Događanja / Asim Ugljen i Nika Jelić napustili su show ”Ples sa zvijezdama”

Asim Ugljen i Nika Jelić napustili su show ”Ples sa zvijezdama”

Njihov jive nas je odveo u pedesete godine prošlog stoljeća, a pala je i prva jedinica

Asim  Ugljen i Nika Jelić ušli su u anale ”Ples sa zvijezdama”, no razlog za to je prva jedinica od člana žirija. Bila je to ocjena Marka Cibocija za njihov jive koji nas je doveo u pedesete godine prošlog stoljeća. “Ja mislim da je tvoj ples večeras bio odličan i mislim da ćeš ti ući u anale plesa s ovim plesom večeras”,  rekao je nikad stroži Ciboci te na ocjenjivanju pokazao ocjenu 1 po prvi puta u showu.

“Asime moj ja bih tako htjela reći da je ovo bilo dobro, ali jedino što mogu reći je da mi je jako drago što ste došli do ovdje. Više od pola ste prevalili i to je uspjeh. Ostala bih na onom – to je bilo brutalno”, istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić je nadopunio: “Kad si plesao sambu bilo je priče da ti je to najgori ples, a nažalost mislim da je ovo došlo u razinu s tom sambom.” “Asime ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Mislim da Niki treba dati jednu desetku za mentorstvo. Iza sebe imaš nekoliko dobrih nastupa, a složila bih se s Larisom da je jedan dio bio top”, komentirala je Franka.

U nominacije su ušli i Domenica i Alan no spasio ih je žiri od ispadanja, a u duelu plesnog vremeplova našli su se i Albina i Mario, a publika je odlučila gledat ih i u sljedećoj emisiji.

Plesnim vremeplovom publika je putovala od daleke 1890. pa sve do vizije budućnosti, a tome je u ovotjednoj emisiji doprinio i izgled članice žirija Franke. Naime, ona se u sedmoj emisiji showa ”Ples sa zvijezdama” pojavila u futurističkom stajlingu, korzetu ”Future F’ izrađen tehnikom 3D printanja.

Pedro i Valentina u sedmoj su emisiji plesali bečki valcer koji su nas odveli u 19. stoljeće. “Kad sam čuo da ćeš plesati bečki valcer imao sam velika očekivanja. Ono što je kod mene bio problem večeras je fluidnost jer si izgledao kao da poskakuješ. Bečki valcer je kraljevski ples pa sam očekivao nekog kralja ili princa, a dobio sam cara koji je gol”, slikovit je bio Ciboci. Igor je istaknuo pozitivnu Pedrovu stranu da svakog puta zgrabi nastup kako treba. Franka je dodala: “Možda večeras nije bila najbolja tvoja izvedba, ali kad si nas naviknuo svaki put na najbolje.” Larisa je istaknula kako se vidi da su imali pauzu u treninzima, ali imaju povezanost koja se njoj jako dopala. Za plesni odmak u vremenu osvojili su 34 boda žirija.

Zlatno doba društvenog i umjetničkog prosperiteta – bučne dvadesete na scenu su nam donijeli Domenica i Alan. “Sljedeća stvar što bi trebala malo paziti je sinkronizacija u prijenosu težine, ali to je puno manji problem. Ovo je za mene tvoja najbolja predstava do sada”, pohvale je redao Ciboci, a ostatak žirija jedva je dočekao složiti se s njim u tome. “Dvije stvari ostaju konstanta, a to je taj tvoj osmijeh i zarazna energija”, istaknula je Franka. “Meni ste bili jako duhoviti, jako zabavni. Bili ste točni u kodu. Mislim da ste ovaj ples učinili još prpošnijim, vratili ste em u dvadesete što je isto bio zadatak. Mislim da je ovo dobar ples, s dobrim koracima i plesnim izričajem”, komentirala je Larisa. Za lude dvadesete osvojili su 36 bodova žirija.

Marko i Gabriela odveli su nas u tridesete godine prošlog stoljeća. “Ja mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila – i emotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene”, komentirala je Larisa, a Igor je dodao: “Kvrc se desio i ovo si ti. Od lyricala, do paso doblea i sad ovo…”

“Toliko ste tjedana s nama i nema boljeg osjećaja od ovog kojeg ja sad osjećam, od ovog ponosa. Rasteš iz tjedna u tjedan i polako, ali sigurno si se nametnuo kao jedan od favorita ovog natjecanja. Bravo Marko”, istaknula je Franka. “Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu, odradio si puno quickstep dobrih elemenata, samo bi još trebalo pripaziti tehničke komponente. Ali kompenzirao si to drugim stvarima i samo tako dalje”, pohvalan i konstruktivan bio je Marko Ciboci. Osvojili su 38 bodova žirija.

Nova TV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top