Četvrtak , 23 ožujak 2023
Savjet:
Anketa: Vaši komentari

Anketa: Vaši komentari

Postavili smo novu tjednu anketu, u kojoj smo vas pitali:

 

 

Zanimaju nas vaši dojmovi, što ste do sada isprobali, što je pomoglo a što nije? Kolikih zaista problema imate sa dlačicama i što je do sada bilo najučinkovitije?

Uskoro spremamo tjedan tema, a među prvima ide upravo ova – u kojoj postoji mogućnost da ćete moći osvojiti upravo jedan od ovih uređaja! Glasajte koji vam je najdraži i javite nam zašto!

Svoje komentare možete nam slati i na email adresu komentar@obitelj.hr sa linkom na članak i nravno, komentarom te željenim potpisom.

O nama Obitelj.hr

9 komentara

  1. Bilo bi divno ne brijat se svaki dan. Za posao si ne mogu dozvolit pustit bradu. A nekak mi je ženskasto koristiti neki IPL aparatić… tko zna, možda se i dam nagovoriti…

  2. Ne kužim, zakaj se nemre glasat na ovoj anketi?

  3. Nažalost, velikih problema imam. Najviše mi smetaju dlake po licu i to se sad već počinje vidjeti. Britvicom prođem i po dva puta dnevno da ih sakrijem, obavezno stavljam puder bilo kuda da idem i muka mi je više. Idealan bi bio neki koji je univerzalan i da je dovoljno nježan i za lice, sve ostalo se lako obrije.

  4. Nisam znala da Remington isto ima, budem škicnula recenzije. Gledam si Philipsovu Lumeu već neko vrijeme, ako bude kao nagrada, svakako!

  5. Glasala <3 Anonimno, nadam se 😀

  6. Ma dajte, tko je još vidio imat dlake 😀 fuuuuj! hahahahaha

  7. Reklame iskaču često, bila sam jednom na IPL i nažalost nisam imala novaca za više tretmana ali mi je nakon prvog već bilo vidljivo bolje: Lumea <3

  8. Žena mi ne dozvoljava da joj diram noge ako nije friško izašla iz tuša ili obavila depilaciju… Govori da je pikava kao jež i ne smijem ni blizu! 🙁 – očajan

  9. Muka mi je kad se sjetim koliko vremena tjedno provedem pod tušem sa britvicom, prevelika sam picajzla za vosak i ne podnosim dobro bol, tako da bilo kakav (d)epilator meni nažalost ne dolazi u obzir. Kolegica na poslu ima Lumeu i kaže da je odlična, tko zna… Ako bude u igri, sudjelujem!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top