Znate li....
Početna / Događanja / Albina Grčić i Mario Ožbolt šesti su par koji je napustio show “Ples sa zvijezdama”

Albina Grčić i Mario Ožbolt šesti su par koji je napustio show “Ples sa zvijezdama”

Paso doble u osmoj emisiji izveli su Albina i Mario, a za svoj ples su osvojili 31 bod. U eliminacijama su se našli s Domenicom i Alanom te Markom i Gabrielom, no njih je od ispadanja spasio žiri. Gledatelji su odlučili da i u sljedeću emisiju ulaze Domenica i Alan, a to znači da su Albina i Mario sljedeći par koji mora napustiti daljnje natjecanje u showu ”Ples sa zvijezdama”.
Pedro i Valentina plesali su u osmoj emisiji cha cha cha, a prema sudu bivšeg pobjednika Slavka Sobina upravo su oni najbolje u svoju koreografiju uklopili plesni izazov te tako zaradili dodatna 2 boda. Slavkov izazov u njihovom plesu pohvalili su i članovi žirija. “Izvrsno ste ukomponirali Slavkov izazov u koreografiju i koreografski mi se jako svidjelo. Usudio bih se reći da osim što dobro izgledaš kad stojiš večeras si dobro izgledao dok si plesao”, pohvalio ih je Ciboci. “Bilo je sve prisutno, meni se jako dopao ovaj kraj i Slavkov izazov. Ja mislim da ste vi večeras dosad najbolje integrirali taj dio u svoj ples”, istaknula je Larisa. Osvojili su 35 bodova žirija.
Valcer su ove nedjelje plesali Bojana i Gordan. “Večeras je emotivna konekcija između vas bila puno, puno bolja nego inače. Ove sezone je sinonim za riječ elegantan jednako Bojana. Vrlo mekano kretanje kroz podij i izvrsna kombinacija valcera. Naoko je sve to bilo lagano, a to znači da imaš stopostotno povjerenje u svog partnera”, pohvalio je Bojanu Ciboci, a Larisa je dodala: “Izgledala si jako staloženo i smireno što znači da je sve sjelo na svoje mjesto. Čini mi se da ovaj tempo tebi leži i mislim da si danas sve dobro izvela i dokazala i da ste Slavkov izazov dobro integrirali i potpuno ga izvršili.” Osvojili su 38 bodova žirija.Rumbu su plesali Sandi i Helena. ”Vi ste par koji je od početka ovog showa u samom vrhu i po ovacijama publike i po osjenama. Nije upitno možete li vi to ili ne, od vas uvijek očekujemo najbolje. Meni je danas nedostajalo rumbe u rumbi, malo plesnosti”, istaknula je Larisa. Ciboci je rekao da vidi Sandija kao nebrušenog dijamanta, ali i da bi mu za jedan segment plesa dao jedinicu. Osvojili su 31 bod žirija.

“Stvarno je bilo fenomenalno. Klizili ste, bili ste napeti kad je to trebalo. Sve u svemu odlično”, kratka je bila Franka nakon nastupa Filipa i Paule. “Meni je jednostavno fantastično koliko ste vi predani jedno drugom, a to je jako teško postići. Odrađujete sve do kraja. Dopalo mi se danas sve izvedeno. Potrudio si se biti ozbiljan u svom karakteru. Ovo što vi izvodite su ozbiljne plesne posture i bravo, bravo”, istaknula je Larisa te se kratko nadovezao Igor Barberić: “Kad se odvojiš od Paule daj još malo jači stav i osvojit ćeš sve desetke.”
“Prvo bih želio pohvaliti koreografiju, jako lijepo i svaka čast. Samim time želim pohvaliti i tebe jer si bio dominantan i konstantan. Vidim da je napredak napravljen i sada samo stisni gas i naprijed dalje”, poticajan je bio Ciboci. Osvojili su 37 bodova žirijaJelena i Marko izveli su strastveni paso doble. “Prošli put sam ti rekao da imaš problema s rukama, večeras nisi bila pile bila si albatros. Malo sam žalostan jer nisam vidio tu kulminaciju energije koju paso doble zahtijeva. Kod tebe je pozitivna ta tvoja dominacija na plesnom podiju, a ja bih želio vidjeti i da si nekad submisivna. Želim te vidjeti i u drugim ulogama”, konstruktivan je bio Ciboci. “Ponekad kad je ovako nabijen nastup pokret zna malo nadvladati. Ti inače jako dobro vladaš pokretom i ubuduće to primijeni da ti vladaš pokretom, a ne ples tobom”, poticajan je bio Barberić. “Budući da nisi profesionalna plesačica normalno je da te preuzme ta energija i emocija. Bila si dominantna i svaka ti čast za ovaj nastup”, komentirala je Franka. “Malo je u nekim trenucima bilo raspršeno i nekad mi se malo činilo da je ples u svoj toj snazi i strasti malo prošao pored nas. Stvar je u tome što ste vi toliko visoko krenuli i da jednostavno tražimo puno jer vas vidimo u finalu. Ovo su stvarno finese i detalji koje mi sad ističemo”, rekla je Larisa. Osvojili su 32 boda žirija.Domenica i Alan otplesali su slowfox. “Baš ste mi bili super, pogotovo ovaj početak. Svojim šarmom si nas uvukla u sve to skupa, totalno emotivno. Izvedba je bila jednostavna, možda je bilo potrebno nekih dodatnih finesa, ali ja uvijek kažem da je jako teško izvesti nešto jednostavno”, istaknula je Larisa, a Franka se složila da je uvijek najteže izvesti jednostavnu pjesmu. “Ja bih tebe volio vidjeti malo konstantniju u tom držanju. Zato sutra u dvoranu i da riješiš to za sva vremena”, dao je svoj prijedlog Marko Ciboci. Osvojili su 30 bodova žirija.
Samba je bila zadnji ples večeri, a izveli su ju Marko i Gabriela. “Samba koraci neki su bili super, neki malo manje, a divno mi je gledati kako si puknuo u plesu. Kližem se između toga”, istaknuo je Igor Barberić. Larisi dijeli na Marka koji je super i izvodi sve korake odlično i onog drugog koji je malo nesiguran. S druge strane Ciboci vidi ih u finalu: “Tvoja samba večeras je dokaz da nismo svi za sve. Ali bez obzira na to ja mislim da si ti živi dokaz kako radom možeš pokriti sve nedostatke. I ponovno bih istaknuo da si ti moj favorit za finale.” Osvojili su 34 boda žirija.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top