Savjet:
Adastra u Tvornici Kulture

Adastra u Tvornici Kulture

Grupa Adastra uskoro će objaviti dugoočekivani album “Katarza”, na kojem će se naći njihovi veliki hitovi “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu”, “Gorim u sebi”, “Nije svejedno”, “Samo igra” te aktualni singl “Nepozvani gost”. Koncertno predstavljanje albuma bit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 2. listopada, a osim hitova s novog albuma, Adastra će publiku zagrijati i svojim starijim pjesmama.

Bend je na sceni već deset godina, a publiku su najviše osvojili drugim albumom “Surovi grade”, koji su objavili 2011. godine. “Katarza” će biti njihovo treće studijsko izdanje, a iz benda kažu da su presretni što će album uskoro ugledati svjetlo dana, jer su na njemu dugo i marljivo radili.

adastra

Bend je u proteklih nekoliko godina održao više od 200 koncerata, a predstavili su se i na važnim manifestacijama, među kojima je i Zagrebački festival, na kojem su ove godine nastupali s pjesmom “Gorim u sebi”. Njihove pjesme radijski urednici objeručke prihvaćaju, a slušatelji su oduševljeni svakim njihovim novim singlom. Pjesme “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu” i “Gorim u sebi” nekoliko su se tjedana zadržale na nacionalnoj listi HR Top 40, ali i na posebnim listama radijskih postaja diljem Hrvatske.

Album “Katarza” u prodaji će se naći 2. listopada, a ulaznice za koncert u Tvornici kulture možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 30 kuna na blagajni Tvornice te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i stranici: entrio.hr. Na ulazu u klub na dan koncerta ulaznica će koštati 40 kuna.

Pogledajte spotove:

 

Više informacija o bendu saznajte na njihovoj službenim stranicama:
www.facebook.com/adastraband
www.adastra.com.hr
www.youtube.com/AdastraBand

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top