Znate li....
Početna / Obitelj & Veze / 5 korisnih savjeta u domaćinstvu

5 korisnih savjeta u domaćinstvu

Pročitajte koje proizvode možete ponovno koristiti, koje kupovati na akciji te koje možete bolje iskoristiti.
1.  Preporučena količina deterdženta za rublje koju ljudi uglavnom stavljaju najčešće je previše za pranje. Testirajte na nekoliko pranja koliko vam je praška zaista potrebno a da rublje ostane čisto.

prasak

2. Ako koristite listove za omekšivanje rublja pri pranju, koristite ih ponovno. Spremajte ih nakon uporabe u malu kartonsku kutiju i kad skupite pet komada, ubacite ih zajedno ponovno. Nećete ušparati milijune, ali kuna po kuna, i tamo ste.

plahte

3. Razrijedite guste šampone s vodom. Ne bacajte stare boce, nego ih napunite do pola tako da odlijete dio iz nove i obje razrijedite s vodom. Kad ih promiješate, vidjet ćete da gotovo nema razlike a primijetit

šampon
4. Ne bacajte napola iskorištene tube zubne paste. Kad primijetite da ste pri kraju, uzmite nožić i odrežite vrh na koji inače stišćete pastu. Pogledajte unutra i vidjet ćete da niste ni bili svjesni koliko paste ste zapravo bacali.

pasta
5. Kupujte naveliko, pogotovo ako su grupno upakirani paketi na sniženju, poput kečapa, majoneze i tjestenine. Podijelite ih na manje porcije i spremite negdje gdje se neće pokvariti.

Fruit for sale

 

 

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Franka Poljanić

    Super koristi savjeti 🙂 Od danas ću i ja više paziti 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top