Breaking News
Početna / Događanja / Glazba / 4 asa otkrila idealno mjesto za odmor

4 asa otkrila idealno mjesto za odmor

Grupa 4 asa prije nekoliko mjeseci najavila je ponovno okupljanje i snimanje novog studijskog albuma, a već prvi singl “Tamo di su palme” dao je naslutiti da su Vlado Kalember, Jurica Pađen i Alen Islamović u odličnoj formi. 

U studiju Trooly poznatog basiste Janka Mlinarića već je snimljeno nekoliko pjesama, a prvi singl “Tamo di su palme” autorski potpisuje Jurica Pađen.

“Ovo je ljetna pjesma i govori o gradskom čovjeku koji je otuđen i osamljen. Zato i treba svako toliko otići negdje gdje je opušten, gdje je zabava i gdje može ponovo pronaći sebe”, objasnio je Jurica i dodao“najteže je čovjeka zabaviti, ali dok se mi zabavljamo dok sviramo, zabavit ćemo i druge. Toliko vremena provesti u glazbi podrazumijeva rad, ali i zabavu, a na  novom albumu će biti prerađeni najveći hitovi, bit će puno glazbenih gostiju i naravno naših autorskih pjesama i vjerujem kako će se i našoj publici svidjeti.

Prošlo je gotovo dvadeset godina otkako su se četvorica sjajnih glazbenika Vlado Kalember, Jurica Pađen, Alen Islamović i Rajko Dujmić udružili u grupu 4 asa. Veliki skladatelj Rajko Dujmić ostao je nezamjenjiv pa su preostala trojica aseva odlučili kako će zapravo četvrti as na neki način ostati tajna do samog izlaska albuma. Obzirom da je većina materijala snimljena bit će zanimljivo otkrivati koja nam to sve iznenađenja 4 asa pripremaju. 

izvor /CMCTV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top