Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
22 Jump Street: Život na američkom koledžu

22 Jump Street: Život na američkom koledžu

Kada smo obilazili fakultete kako bismo istraživali za snimanje, ispostavilo se da je život na njima upravo onakav kakav većina i misli“, izjavili su redatelji Phil Lord i Chris Miller prilikom snimanja svoje akcijske hit komedije „22 Jump Street“ u kojoj se Channing Tatum i Jonah Hill po drugi puta nalaze na super-tajnom zadataku. Ovaj puta njih dvojica umjesto u srednju školu infiltrirat će se u na lokalni fakultet kako bi ušli u trag dilerima nove opasne droge koja se ubrzano širi njihovim gradom.

 

Za razliku od prvog nastavka, u akcijskoj komediji „22 Jump Street“ očekuje nas puno više eksplicitnijih psovki, golotinje, humora, ali i spektakularnih akcijskih sekvenci. Djelić toga što nas očekuje možete pogledati u ovom dvo i pol minutnom prilogu o snimanju filma koji vam ekskluzivno predstavljamo.

 

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Hill) i Jenka (Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo. Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.

 

Kao i prvi nastavak i „22 Jump Street“ režirali su Christopher Miller i Phil Lord, a uz Tatuma i Hilla u filmu glume i Ice Cube, Dave Franco, Peter Stormare, Amber Stevens i mnogi drugi. Kritika i publika najviše su hvalili fantastičnu kemiju dvojice glavnih glumaca, što nije čudo budući su Tatum i Hill dugogodišnji prijatelji u privatnom životu pa su svoj odličan odnos iza kamere prenijeli i na velike ekrane.

 

Akcijska hit komedija „22 Jump Street“ u kina nam stiže već u četvrtak, 24. srpnja!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top