Znate li....
Početna / Događanja / 117 natjecatelja na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u paraatletici 2022.

117 natjecatelja na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u paraatletici 2022.

U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i Atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda – Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja ove godine bit će održano 25. Otvoreno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u paraatletici.

Ukupno je prijavljeno 117 paraatletičara (222 starta) iz 7 europskih zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Crne Gore, Srbije i Slovenije. Na natjecanju će nastupiti i najuspješniji hrvatski paraatletičari i paraatletičarke među kojima su osvajači paraolimpijskih odličja iz Tokija, srebrni diskaši Ivan Katanušić i Velimir Šandor, brončani u bacanju kugle Deni Černi i brončana u skoku u dalj, trostruka osvajačica paraolimpijskih odličja, Mikela Ristoski. Među prijavljenima su i aktualna europska prvakinja i rekorderka u bacanju kugle Ana Gradečak, europski prvak u bacanju kugle Miljenko Vučić te europski prvak u skoku u dalj Zoran Talić.

Početak natjecanja u subotu je u 11:00 sati, a službeno otvaranje natjecanja predviđeno je u 11:30 sati. Natjecanje u nedjelju kreće od 10:00 sati.

Detaljne informacije o natjecanju (startne liste, satnica, rezultati i drugo) bit će dostupne u rubrici Croatia Open 2022.(HASOSI)

izvor HASOSI

Galerija priprema natjecatelja(Medulin ):

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top