Savjet:
Zelena kava za proljetni detoks

Zelena kava za proljetni detoks

Coffee plants to mature.Početak nove godine idealno je vrijeme za nove početke i ozbiljno ‘DA’ promjenama prema zdravijem životu. Prvi korak je detoksikacija, pročišćavanje organizma od nagomilanih toksina.

 

Najčešći način detoksikacije organizma jest obilna hidratacija tijela vodom i biljnim čajevima, svježe iscijeđenim sokovima, sezonskim voćem i povrćem te hranjivim povrtnim juhama, bogatim vitaminima i mineralima.

 

Cilj detoksikacije je pročistiti tijelo iznutra i izvana, što je pogotovo potrebno nakon teške zimske hrane, blagdana i nagomilanog stresa. Eliminacijom toksina i povećanim unosom zdravih nutrijenata, pogotovo obiljem vitamina, minerala i antioksidanata iz voća, povrća i čajeva, povećava se vitalnost organizma, osjećamo se i izgledamo lakši, koža je blistavija, a imunitet u porastu.

 

Kako zelena kava pomaže u detoksikaciji tijela?

 

Zelena kava djeluje i kao sredstvo za mršavljenje i detoksikaciju tijela, ali i kao antioksidant u borbi protiv starenja. Nepržena zrna zelene kave (lat. Coffea canephora) sadrže visok udio klorogenska kiseline koja potiče sagorjevanje uskladištenih masnoća u tijelu, limitira apsorpciju glukoze u tankom crijevu i uravnotežuje rad metabolizma. Zanimljivo je da se prilikom procesa prženja kave, većina ovog aktivnog sastojka uništi.

 

Ovam prirodno prisutnom polifenolnom antioksidansu – klorogenskoj kiselini – pripisuju se glavni učinci na smanjenje tjelesne težine. Zelena kava ujedno djeluje i na hormon leptin, odgovoran za apetit, te smanjuje apetit i želju za hranom.

 

Snažan antioksidans

 

Zelena kava kao snažan antioksidans usporava proces starenja. Ona razgrađuje štetne slobodne radikale u tijelu koji uzrokuju oštećenja stanica i nastanak raka. Sadržaj antioksidansa u zelenoj kavi višestruko je veći od sadržaja u zelenom čaju ili sjemenkama grožđa.

 

Spring Green Coffee + kava 2

 

Zelena kava u službi mršavljenja i detoksikacije

 

Inovativni Spring green coffee & L-carnitine dodatak prehrani namijenjen je bržem  i učinkovitijem mršavljenju te detoksikaciji organizma. Sadrži optimalne koncentracije ekstrakta zelene kave te L-karnitina koji djeluju na uravnoteženje tjelesne težine, smanjenje apetita te sagorijevanje masnoća.

 

Dodane su i sjemenke lana koje povoljno utječu na rad probavnog sustava te kardiovaskularni sustav zbog visoke koncentracije omega-3 masnih kiselina.

 

Biotin čuva zdravlje i ljepotu kose, kože i sluznice, dok krom pridonosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i snižava razinu kolesterola.

 

SPRING green coffe zrcalno

Preporučena cijena 30 tableta: 129,12 kn

 

Spring dodaci prehrani dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

www.springwoman.hr

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top