Savjet:
Vrijedni palčići

Vrijedni palčići

Što / tko su Vrijedni Palčići?

Kao što samo ime kaže, palčići koji su vrijedni! Šalu na stranu, pod ovim imenom krije se mala online trgovina ručnih radova koja se sastoji od sezonskih ukrasa za dom, svijeća, okvira za slike i još mnogo toga!

Gdje mogu vidjeti čime se Palčići bave?

Radove Vrijednih Palčića možete pogledati na Facebook stranici ovdje. Pogledati više o nama možete i na Instagramu ovdje. USKORO!

Što ako nemam Facebook?

Hej, Palčići su tek krenuli i treba im malo vremena da stanu na noge! Primjere radova uskoro ćete moći vidjeti i na ovoj stranici, a za sada radove je moguće vidjeti tamo.

Kako mogu naručiti?

Radove možete naručiti slanjem šifre, slike ili opisa predmeta u inbox, ili na email vrijedni.palcici@obitelj.hr . Zatim ćete dobiti odgovor gdje se dogovarate oko personalizacije ( ako je ona moguća ) te predračun po kojem vršite narudžbu. Po vidljivoj uplati, paket se šalje prethodno dogovorenim načinom na željenu adresu unutar Hrvatske.

Koji su načini plaćanja dostupni?

Plaćanje je moguće putem internet bankarstva odnosno uplatom na račun. Plaćanje na rate trenutno nije moguće. Za veće narudžbe slobodno kontaktirajte Palčiće za dogovor oko plaćanja pouzećem.

Tko mi izdaje račun?

Vrijedni Palčići partneri su portala Obitelj.hr, stoga dobivate račun od firme koja izdaje navedene i za portal. Više o firmi pogledajte na ” O nama ” stranici.

Kako se vrši dostava?

Dostava je po dogovoru, unutar Hrvatske. Palčići će Vam ponuditi nekoliko opcija, od kojih Vi birate onu koja Vam najbolje odgovara.

Trenutno su dostupne tri metode slanja, putem pošte, HP Expressom ili putem Tiska.

Kako mogu kontaktirati Palčiće?

Vrijedne Palčiće možete kontaktirati putem Facebook stranice ( inbox ) ili mailom vrijedni.palcici@obitelj.hr .

Scroll To Top