Savjet:
Veljača u znaku Massima!

Veljača u znaku Massima!

MINI KONCERTNA TURNEJA ZAGREB-KOPRIVNICA-SPLIT POVODOM VALENTINOVA

14.02. ZAGREB – DOM SPORTOVA

16.02. KOPRIVNICA – SPORTSKA DVORANA SREDNJE ŠKOLE

22.02. SPLIT – MALA DVORANA KK SPLIT

Nakon što je dvije godine zaredom dupkom punio Tvornicu kulture, zatim rasprodao pulsku Arenu, pred Massimom i bendom su novi izazovi: koncert u Domu sportova na Valentinovo – 14. veljače (petak), sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici 16. veljače (nedjelja) i u Maloj dvorani KK Split 22. veljače (subota).

Rekorder domaćeg etera s pjesmom „Suze nam stale na put“ za nadolazeće valentinovske koncerte priprema brojna iznenađenja. Konstanta ostaje vrhunski nivo muziciranja i produkcija koju Massimo sa svojim timom pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio-vizualni doživljaj. Svaki Massimov koncert bio je nova stepenica i cijela njegova karijera građena je korak po korak, a ljestvica je ovaj put postavljena još malo više.

Već treću godinu zaredom praznik ljubavi slavimo uz hitove „Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Da mogu“ i druge. Massimo, taj zaljubljenik u glazbu, uspio je „zapaliti srce koje šuti“ i svoju ljubav prenijeti na Vas. Toj transformaciji ljubavi svjedočili smo već puno puta na Massimovim koncertima. Svjedočili smo kako veze nastaju, zaruke počinju, prosidbe ‘padaju’, zavjeti se obnavljaju.

Max.1

Zadnje zaruke, za koje znamo, dogodile su se Tomislavu i Tamari na koncertu u osječkom Gradskom vrtu prije 2 mjeseca i teško nam je povjerovati da od onda nije pao koji poljubac na prve taktove pjesme „Suze nam stale na put“ ili „Kruga u žitu“. Glazba je ta koja je pokrenula Vaša srca pa zato s naše strane nema veće zahvale nego upravo na Valentinovo podariti Vam još malo užitka za dušu.

Prošla je godina Massimu bila najuspješnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada s pregršt hitova, odličnim reakcijama publike i fantastičnim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje tradicionalni koncert za Valentinovo preseljen je iz zagrebačke Tvornice kulture u Dom Sportova, a u Splitu će nastupiti u najvećem prostoru do sada.

Veće dvorane, veći produkcijski zahtjevi i visoka očekivanja publike novi su izazov pred kojim će se naći Massimo i bend u sastavu: Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Marko Matošević (bubanj), Boris Popov (udaraljke), Robert Vrbančić (bas) i Bruno Urlić (violina, gitare). U romantično raspoloženje koncerta u Domu sportova uvest će Vas Dalibor Prochazka s pjesmama „Dan mi je“, „Volim“, „Žena za ljubav“, da spomenemo samo neke od pjesama ovog uspješnog moslavačkog kantautora.

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top