Savjet:
Teška industrija napravila genijalan koncert!

Teška industrija napravila genijalan koncert!

Teška industrija napravila koncert za pamćenje i obilježila 40 godina karijere

U unaprijed rasprodnoj dvorani Lisinski, Teška industrija sinoć je napravila koncert za pamćenje, te na najbolji način proslavila čak 40 godina karijere.

– Ovo je koncert koji će se dugo pamtiti. – komentiralo se u publici, a da je zaista tako, članovi benda postali su svjesni tek nakon održanog koncerta koji je publiku digao na noge već od prve pjesme.

teska_industrija1

– Upustiti se u ovako nešto,i to u KD Vatroslava Lisinskog je bilo hrabro, pa čak i bahato s naše strane…Ali jedino tako se i uspije.. Rasprodati “Hram glazbe” i držati dva i pol sata zadovoljnu publiku koncentriranu pa ih povremeno dizati na noge, i da s vama cijelo vrijeme pjevaju, nije baš jednostavno… Moji prijatelji su učinili da koncert i vizualno bude na svjetskom nivou…nogomet je sinoć bio u drugom planu, što se tiče Hrvatske s potpunim pravom… – rekao je Ivica Propadalo.

Pjevačica Lea Mijatović oduševila je vokalom i sigurnošću sa kojom je došla na pozornicu, ali i sa lakoćom izvođenja pjesama u duetu sa gostima. Pa je tako osim Kemala Montena, sa kojim imaju zajedničku pjesmu ‘Majske kiše’, dobila same pohvale i od ostalih kolega, koji su sinoć imali čast podjeliti pozornicu sa ovim poznatim rock bendom.

teska_industrija2

‘Super je osjećaj ne imati ni punih 30, a obilježiti 40’, izjavila je Lea Mijatović, nakon koncerta.

Podsjetnik na stare, ali i nove hitove, upotpunili su brojni glazbeni gosti koji su, skupa s bendom, atmosferu doveli do usijanja.

Dugo sakrivani gost iznenađenja, Zdravko Čolić, sinoć je bio šlag na ovoj slavljeničkoj tori, pa je tako njegov dolazak na pozornicu bio popraćen glasnim vikanjem ženskog djela publike.

Teška industrija ovim je koncertom pokazala da još mnogo toga mogu dati svojoj publici, i čini se da ono najbolje tek dolazi.

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top