Savjet:
Štrumfovi opet dolaze u Avenue Mall Osijek

Štrumfovi opet dolaze u Avenue Mall Osijek

Ponavljamo!! Štrumpfovi u Avenue Mallu Osijek!

Svi ste pozvani!

Nakon iznimno velikog interesa za Štrumpfovima, Avenue Mall Osijek još jednom vam poklanja najpopularniju dječju predstavu ikada. Povedite svoje dijete u subotu, 02. studenog 2013. u 17:30 sati u prizemlje Avenue Malla Osijek i pogledajte Štrumpfove u akciji pod nazivom “Tajna Lumenove knjižice”. Ulaz na predstavu potpuno je besplatan, a sve što trebate napraviti vrlo je jednostavno. Povedite svoje dijete i uživajte!

A3 - Strumpfovi.ai

Interaktivna predstava “Tajna Lumenove knjižice” uvest će vas u plavi svijet ovih čudnovatih omiljenih stvorenja i otkriti vam neotkrivene tajne. Štoviše, Štrumpf Lumen još jednom je odlučio svima pokazati svoju knjižicu u koju je vrijedno zapisivao zanimljivosti o svojim dragim prijateljima Štrumpfovima. Ono što je najviše oduševilo svu djecu i njihove roditelje na prvoj organiziranoj predstavi sa Štrumpfovima jest mogućnost potpunog sudjelovanja. Dakle, svi prisutni imat će priliku sudjelovati u predstavi i tako postati dio ove štrumpfastične priče.

Međutim, tu nije kraj! Nakon predstave, Avenue Mall Osijek poziva vas na druženje i fotografiranje s plavim stvorenjima, kako bi vaše dijete imalo uspomenu na ovu čarobnu avanturu. Ne propustite ući u plavi svijet Štrumpfova!

Vidimo se u Avenue Mallu Osijek!

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top