Savjet:
Darujemo ulaznice: Snimka koncerta One Direction u CineStaru

Darujemo ulaznice: Snimka koncerta One Direction u CineStaru

Poznate superzvijezde, One Direction, svim fanovima diljem svijeta do­nose koncert sa zadnje svjetske turneje „Where We Are“ na velika platna! Samo 11. i 12. listopda, fanovi imaju priliku pogledati koncert u kinima CineStar i biti dio globalnog fenomena!

Koncert će biti prikazan u više od 50 zemalja svijeta s više od 10 000 projekcija tijekom jednog, nezaboravnog vikenda. One Direction, s koncertom “Where We Are”, obožavateljima daju jedinstvenu priliku da zajedno s članovima benda Niallom, Zaynom, Liamom, Harryjem i Louisom uživaju u fantastičnoj atmosferi te da dožive One Direction na način koji ni­kada neće zaboraviti.

Koncert je snimljen na rasprodanom stadionu San Siro u Milanu i jedinstvena je prilika koja omogućava prići slavnoj petorci najbliže moguće i čuti izvedbe njihovih najpoznatijih hitova kao što su “What Makes You Beau­tiful”, “Story Of My Life” ili “Midnight Memories” u jedinstvenoj atmosferi.

Prije samog koncerta, obožavatelji će dobiti priliku otići iza kulisa i vidjeti ekskluzivne snimke trenuka prije samog koncerta kao i do sada neobjavljeni intervju u trajanju od 15 minuta u kojem članovi benda otkrivaju neke sasvim osobne detalje… Cijeli koncert ima i hrvatske titlove!

Dođite u kina CineStar te zajedno s vašim prijateljima doživite nezaboravne trenutke jer po prvi puta vaš omiljeni bend možete gledati na velikim plat­nima i čuti njihove hitove u surround soundu!

Vaše ulaznice možete kupiti na blagajnama kina CineStar ili online na www.blitz-cinestar.hr.

Obitelj.hr i CineStar daruju dvoje sretnika jednom kartom za ovaj koncert! Sve što trebate učiniti je komentirati PET (5) članaka na portalu te u komentare ispod ovog posta napisati : JESAM I IDEM!
Sretno svima, igra traje do srijede, 08.10.2014!

Obzirom da se u zadanom roku nitko nije javio, podijelili smo karte prvoj osobi koja je ispunila zadatak dan kasnije, čestitamo Josipi i želimo dobar provod 😉

 

 

O nama Obitelj.hr

3 komentara

  1. kako bih voljela odvest kći…
    jesam i idem

  2. ŽIVIMO ZA OVAJ KONCERT
    HVALA OVITELJ.HR
    JESAM I IDEM

    • Nažalost, komentirali ste van roka prijave! Iako smo produžili za jedan dan, pretekla Vas je jedna čitateljica te smo njene podatke već javili kao dobitnicu. Ostanite s nama, bit će još igara 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top