Savjet:
Seann Walsh u Lisinskom!

Seann Walsh u Lisinskom!

LONDON CALLING COMEDY FAIR

LISINSKI SE SMIJE

subota 7. i nedjelja 8. prosinca

lisinski1

SEANN WALSH

Nasmijat će vas do suza i natrag!

Jedna od najvećih zvijezda koja dolazi u Zagreb 7. i 8. prosinca na festival komedije London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije, šarmantni je i karizmatični mladi britanski komičar Seann Walsh. Seanna, momka iz Brightona, najčešće opisuju laskavom titulom najsvježijeg britanskog stand-up talenta koji se u posljednjih nekoliko desetljeća pojavio na sceni. Britanski mediji redovno publiku pozivaju da ga svakako dođu pogledati prije nego što počne puniti arene, a karte za njegove nastupe postanu preskupe.

Očito je, predviđaju mu još sjajniju budućnost. U samo dvije godine od svog prvog komičarskog nastupa 2007. godine, Walsh je postao pobjednikom jedne od važnijih britanskih nagrada – Leicester Mercury Comedian of the Year, a potom slijede i druge nagrade. Samo koji dan prije njegovog dolaska u Zagreb Walshu izlazi prvi DVD “Seann To Be Wild”. Upravo je izlazak vlastitog DVD-a u Britaniji znak uspjeha koji dokazuje da je publika spremna platiti za užitak gledanja svog omiljenog komičara. Walshov energični entuzijazam publiku ostavlja u grču od smijeha tijekom cijele večeri, ne dozvoljavajući joj da dođe do daha. Londonski Soho Theatre* upravo je zato želio Seannov nastup podijeliti sa zagrebačkom publikom.

Ovdje možete pogledati prošlogodišnji nastup na festivalu Edinburg Comedy Fest:

Jednom je prilikom Sean izjavio: “Ne znam niti jedan vic. Zapravo, ne volim viceve. Kada sam bio klinac u školi je na pitanje ‘Hoćeš čuti vic?’, moj odgovor uvijek bio ‘ne’. Nije da ih ne cijenim, samo ih ne znam izvesti jer to i nije ono što mi je smiješno u svijetu oko nas. Volim primjećivati stvari, tražiti smiješnu stranu, a kada me nešto nasmije, to nikada nije na silu.”

Ako ste pogledali gornji isječak s nastupa, onda se primijetili da obične stvari kao mamurluk i role WC papira mogu biti prokleto smiješne. Pa, nastavljamo sa Seanovom izjavom u tom tonu:

“Uvijek kad izađem iz dućana, nosim ogromno pakiranje s rolama WC papira, uvjeren da sam miran za idućih nekoliko godina. Moja iduća scena: sjedim na zahodu, svijam zadnji papirić i cvilim: ‘Molim te, još samo jednom!'” Zvuči poznato?

“Impresivno univerzalan, observacijski humor pun skečeva.” – The Guardian

“Svojim izgledom i humorom Walsh je nešto sasvim drugačije i na pravom je putu da postane Dylan Moran nove generacije.” – Time Out

* – Zajedničko svim nedjeljnjim predstavama ovog festivala je to da predstavlja najbolje programe Soho Theatrea iz Londona. Kazalište je to koje svakodnevno otvara svoja vrata vrhunskim alternativnim komičarsko-cabaretskim umjetnicima na čak tri pozornice. Stvar prestiža nastupati je upravo u Soho Theatru, a još veća kada profesionalci kažu: „Ovo ne smijete propustiti!“

Preporučamo:

lisinski2

Međunarodni festival komedije
7. i 8. prosinca / velika & male dvorane Lisinskog

SEANN WALSH nastupa u subotu 7/12 u 20h u velikoj dvorani Lisinskog u sklopu programa COMEDY GALA, te u nedjelju 8/12 u 20h u maloj dvorani Lisinskog s vlastitom predstavom “The Lie-in King”.

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top