Savjet:
Pogled na seks – muškarci vs. žene

Pogled na seks – muškarci vs. žene

Vjerujemo da je seks požuda koja spaja muškarca i ženu u jedno.

Također smatramo da je seks termometar koji mjeri dubinu veze – njegov nedostatak ili višak često je pokazivač intimnosti i predanosti u braku.
Da bi seks uistinu bio zadovoljavajuć za oba partnera, oni moraju biti u potpunosti otvoreni i iskreni jedno prema drugome. Obje osobe u braku trebale bi se osjećati potrebnima, željenima, prihvaćenima i voljenima. Ključ građenja ovog tipa veze je razumijevanje različitosti u pogledu muškarca i žene na seks. Razlike uzrokuju određena očekivanja od strane žena i muškaraca koje često dovode do krivih pokreta, frustracija i razočarenja.
Tablica koja slijedi puna je općenitih razlika spolova na temu seksa, te se odnosi na generalne razlike.

pogled_na_sex
Nakon što ste je pogledali, koliko je toga istina? Većina muškaraca fokusira se na fizički aspekt veze, oni su stimulirani, privučeni i opsjednuti svojim ženama. Najbrži okidač im je vizualna ili fizička stimulacija. Također, uglavnom mogu biti spremni za fizičku intimnost u roku nekoliko minuta. Jednom kada se u njihovim glavama pojavi seksualna tenzija, oni postaju dominantni i fokusirani, te su u tom momentu spremni započeti tražiti lišavanje seksualne napetosti kroz seks.
Muškarci pridodaju seksu veću ulogu nego što to čine žene, koje zahtijevaju drugačiji pristup. One su više orijentirane prema vezama i žude za  emocionalnim odnosom, dok muškarci žele  fizičku povezanost. Fizički izgled, miris i tijelo stimuliraju muškarce. Dodir, stav, djela, riječi i cijeli nastup muškarca stimuliraju žene. Muškarcima treba poštovanje, divljenje, osjećaj da su potrebni, dok ženama treba razumijevanje, ljubav, osjećaj da su emocionalno potrebne i vrijeme da se odluče za sam čin seksa.

Muškarčev seksualni stav uglavnom je – bilo kad i bilo gdje. Tijekom odnosa razmišljaju o uživanju, dok su žene kompliciranije i lako im se seks smetne s uma, a zamijene ga vanjski zvukovi, briga o djeci ( da li su budni ili u blizini ), jesu li zaključale vrata od sobe i slično.

Muškarci – potrudite se oko svojih supruga i zainteresirajte ih, stimulirajte. Žene, ne zaboravite na osnovne potrebe, a pogotovo da seks liječi glavobolju, menstrualne bolove i odlična je vježba ako nastojite izgubiti na kilaži!

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. sviđa mi se tablica, makar nisam ziher da su muški spremni u par sekundi… 😛

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top