Savjet:
Održana svečana premijera Šegrt Hlapića

Održana svečana premijera Šegrt Hlapića

ŠEGRT HLAPIĆ

KRENUO U ČUDNOVATE ZGODE SINOĆ IZ CINESTARA

 

Uz nezapamćeni interes publike, medija i poznatih lica jučer je održana sve­čana premijera filma ŠEGRT HLAPIĆ u multipleksu CineStar Zagreb u Brani­mir centru. Bila je to prava prilika za obiteljski izlazak pa se tako među uzva­nicima moglo vidjeti i mnogo mališana koji su došli uživati u zgodama posto­lara koji je bio malen kao lakat i veseo kao ptica. Bojana Gregurić na ŠE­GRTA HLAPIĆA povela je sina Raula (koji se može pohvaliti da u filmu glumi njegova baka Božidarka Frajt), Rene Bitorajac je izveo cijelu obitelj kao i Goran Grgić, Kristijan Ugrina došao je s kćer, a Mislav Čavajda sa si­nom.

Svoga djetinjstva i obavezne lektire prisjetili su se i Nataša Janjić, Zrinko i Željka Ogresta, Vinko Brešan, Enis Bešlagić, Matija Vujica, Sanja Pi­lić, Perica Martinović, Ronald Braus, Veljko Bulaić i Zlatko Bourek, no nesumnjivo najveće zvijezde ipak su bili glavni junaci, debitanti na velikom platnu, Mile Biljanović (Šegrt Hlapić) i Ena Lulić (Gita).

Teret slave sinoć im je pomogla nositi filmska ekipa prevođena Silvijem Pet­ranovićem (redatelj i scenarist), Nikolom Kojom, Hristinom Popović, Mi­lanom Pleštinom, Bojanom Navojcem, Liviom Badurinom, Kristijanom Potočkim i Larisom Lipovac (koreograf).

Svečanu premijeru ŠEGRTA HLAPIĆA uveličani su svojim dolaskom legende hrvatskog glumišta Marija Kohn i Špiro Guberina koji se također pojavlju­ju u filmu.

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top