Savjet:
Novi video spot grupe Colonia

Novi video spot grupe Colonia

Od planinske idile do mračnog undergrounda u novom video spotu za pjesmu „Anđele“

Grupa Colonia predstavlja video spot za nedavno objavljeni singl „Anđele“, a za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Darko Drinovac. Pjesma „Anđele“ šesti je po redu singl s njihovog aktualnog albuma „Tvrđava“, a sa sobom nosi izvorni zvuk benda čija karijera traje gotovo 20 uspješnih godina.

Najnoviju suradnju Darka Drinovca i grupe Colonia pogledajte na sljedećem linku:

U novom spotu, ovaj energični trojac prošetao je samim rubom prekrasnog Velebita u potrazi za simbolikom slobode kojoj težimo, a kao suprotnost toj idili odabrane su i dvije urbane lokacije u Zagrebu. Zabačeni kompleks u kojem prevladava industrijska arhitektura, uz svjetlosne efekte odlično je poslužio za vizualizaciju underground clubbinga. Pored toga snimljene su i scene na krovu kao simbol glazbe koja se bezgranično širi. Cijelu priču prati I odličan styling kojem Indira pridaje mnogo pažnje, a kojim besprijekorno prati svjetske trendove.

Jedan od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih redatelja glazbenih spotova, Darko Drinovac priznaje kako uvijek rado surađuje s Colonijom: ‘S njima je uvijek zabavno raditi, lako se dogovorimo oko lokacija i atmosfere koju želimo postići,  ponavlja se jedino to da ja mučim njih, a i oni mene. Ovoga puta zanimljivo je bilo boriti se s vjetrom koji je puhao kao lud, ali je bio gušt jer smo uživali u miru i tišini te u pogledu na prostranstvo koji Velebit pruža’.

Samim aranžmanom pjesme “Anđele”, koju autorski i produkcijski potpisuje Boris Đurđević, Colonia je već dala naznake da se ponovo vraćaju svojim starim korijenima, dance zvuku koji ih je i postavio na sam vrh domaće estrade, a što njihove vjerne fanove sigurno neće razočarati!

 

Foto: Darko Drinovac

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top