Savjet:
Luka Belani u Lisinskom

Luka Belani u Lisinskom

Jedan od najperspektivnijih domaćih kantautora, Luka Belani, 7. prosinca sprema samostalni koncert u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Osim starih, Luka će na koncertu predstaviti i dio novih pjesama koje će objaviti na trećem albumu.

Kantautor iz Križevaca sa zagrebačkom adresom dosad ih je objavio dva: B-Side Of My Mind te Changin’ Chapters i već je prvim privukao pažnju kritike i publike. B-Side Of My Mind kritičari su svrstali među najbolje debi albume godine.

Drugi album ostvario je još veći uspjeh kod publike i na radijskim postajama, a Luka je te godine nastupao i na glavnoj pozornici INmusic festivala. Broj Lukinih koncerata dosad je prešao 400, a osim nastupa u Hrvatskoj to uključuje nastupe u Londonu, Amsterdamu, Beču, turneju po jugozapadu Engleske, te šest turneja po Njemačkoj od kojih posljednja, ove jeseni, broji 16 dana u komadu, zaključno s Berlinom.

Prošle je godine samostalno objavio EP What The Ghosts Want Us To Do te trenutno dovršava treći album, a koncert u Lisinskom dragocjena je prilika da ga uhvatite u intimnoj kombinaciji gitare, glasa i publike.

luka belani1

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog , online – na adresi www.ulaznice.hr, te u Art Rock Caffeu u Križevcima.
Cijena ulaznice je 40kn.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top