Savjet:

Kontakt

 

Dragi naši čitatelji, ispod se nalaze naši kontakti. Molimo Vas da prije kontaktiranja pogledate odgovore na najčešća pitanja koje smo pripremili. Ukoliko ne nađete odgovor na svoj upit, svakako nas kontaktirajte.

 

  • Kako se mogu registrirati?
  • Gdje mogu vidjeti newsletter?
  • Primate li kolumniste?
  • Želim postati sponzor
  • Imam prijedlog suradnje
  • Da li zapošljavate?
Kad dođete na naslovnu stranicu portala, sa desne strane ispod kalendara nalazi se forma za registraciju. Zgodno je registrirati se kako prilikom komentiranja ne bi svaki puta morali upisivati podatke. Sama registracija je besplatna i potrebno je ime, prezime, nadimak i mail adresa. Vaši podaci vidljivi su isključivo djelatnicima portala i ostaju u potpunosti privatni. Moguće je prijaviti se i putem društvenih mreža.
Na naš newsletter možete se mailom prijaviti kroz izbornik sa desne strane, na naslovnici portala. Upišite svoj email i budite u toku!
Naravno! Uvijek tražimo volontere za pisanje, fotografije, te razne druge oblike suradnje. Ukoliko ste uvijek sanjali da se Vaši radovi negdje objave, svakako nam se javite. Veselimo se.
Za sponzoriranje članaka, kategorije ili cijelog portala, svakako nas kontaktirajte mailom. Otvoreni smo za suradnje i veseli nas Vaš upit.
Za sve prijedloge svakako nas kontaktirajte mailom. Dogovorit ćemo sastanak, skupa sjesti i vidjeti što možemo učiniti.
Ukoliko imate iskustva u radu na portalu, marketingu i slično, pošaljite nam životopis mailom. Ako trenutno ne tražimo osoblje, svakako ćemo sačuvati Vaš CV ako se otvori slobodno mjesto.

Info desk

Informacije i upiti

Click Here

Marketing

Click Here

Uredništvo

Click Here

 

 

 

 

Scroll To Top