Savjet:
Koncert Teške industrije rasprodan!

Koncert Teške industrije rasprodan!

Slavljenički koncert u Lisinskom……..RASPRODAN!

S ponosom možemo najaviti kako je veliki koncert kojim danas, poznata rock grupa Teška industrija, obilježava svojih 40 godina karijere u Lisinskom, rasprodan.

Na ovom koncertu dugo se dana radilo na pripermanju scenografije, na odabiru savršenog spoja zvuka i slike, ali i na odabiru kolega koji će se večeras pridružiti članovima benda na pozornici. Jedini problem je bio kako odabrati kolege koji će im se pridružiti na sceni jer poznato je kako Teška industrija njeguje prijateljske odnose sa mnogim kolegama, ali zato će neki biti na pozornici, a drugi već imaju svoje rezervirano mjesto u publici.

– Teška industrija rasprodala Lisinski na dan kada hrvatska igra nogomet….Rock pobijedio nogomet…Jako smo iznenađeni, iznad svih očekivanja. Hrvatska igra nogomet, Bosna igra povijesnu utakmicu, naša matična država slavi Bajram, a isto tako i mnogi naši sugrađani u gradu Zagrebu. Ali Teška je rasprodala Lisinski. Ta dvorana je hram glazbe, i nju osvojiti nije lako. Mislim da tu šansu nije do sada dobio niti jedan rock band. Scenografija od 200 m2 led zavjese i do sada ne viđenog lighta je već na pozicijama…filmovi i jinglovi su gotovi… Kamere HRT-a su vec postavljene. Nas prijatelj Krešimir Dolenčić je već predao scenarij….Jadran film nam je ustupio prava emitiranja filmova iz 1973. godine. Većina naših gostiju je već u Zagrebu… – rekao je Ivica Propadalo, te za kraj dodao kako danas dolazi i gost iznenađenja, miljenik ženskog djela publike.

Voditelj rasprodnog koncerta je poznati radijski urednik i voditelj Dalibor Petko.

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top