Savjet:
Klapa Rišpet predstavila novu pjesmu

Klapa Rišpet predstavila novu pjesmu

Klapa Rišpet jučer je premijerno predstavila novu pjesmu ‘MISLIN SAMO NA TE’ i najavila izlazak albuma prvijenca

Klapa Rišpet jučer je premijerno u studiju Narodnog radija, u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka, predstavila novu pjesmu – ‘Mislin samo na te’. Pjesmu je u eter predstavio i sam osnivač klape, Pero Kozomara koji nije krio oduševljenje najavivši izlazak njihovog albuma prvijenca za sljedeći tjedan.

– Pisma “Mislin samo na te” tipična je dalmatinska skladba koja obiluje atmosferom “mirisa” Dalmacije, pisma koja priča o velikoj ljubavi između muškarca i njegove voljene djevojke, o ljubavi u kojoj on ni trenutka ne može živjeti, disati bez nje. – rekao je Pero Kozomara.

Ova klapa javnosti se predstavila predivnom pjesmom ‘Sunce mi od tebe dolazi’ u kojoj im se pridružila i glazbena legenda Mišo Kovač. Nakon što je pjesma u vrlo kratkom vremenu postala veliki hit te tako klapu svrstala uz bok sa našim najboljim hrvatskim klapama, glavni i odgovorni za mnogobrojne klapske hitove, Pero Kozomara, samo je dobio dodatni poticaj.

Nakon toga Klapa Rišpet javnosti je predstavila i pjesme kao što su ‘Lumin’, ‘Kad je pošla ća’, ‘Projdi mojon kalon’, ‘Ćaća’, te na taj način stvorila svoju vojsku obožavatelja.
U tom trenutku predstavljanja i razvijanja klape, klapa Rišpet nastupila je na mnogobrojnim manifestacijama te osvojila i priznanja kao što je 1. nagrada na ovogodišnjem Splitskom festivalu koju su osvojili za pjesmu ‘Ćaća’, ali i nagradu od strane novinara. Prema službenim podacima ZAMP-a, pjesma ‘Lumin’, najizvođenija je pjesma Splitskog festivala 2012.

Svaka od ovih spomenutih pjesama dobila je neko priznanje ili od struke ili od publike.

Brojne prednarudžbe za album prvijenac !

Klapa Rišpet sljedeći tjedan ponosno predstavlja svoj album prvijenac, koji izlazi u izdanju Scardone. Brojne prednarudžbe koje svakodnevno pristižu iz Hrvatske ali i šire, pokazuju kako se na ovaj album dugo čekalo.

Izlazak albuma na kojem se nalaze sami hitovi, najavili su novom pjesmom ‘Mislin samo na te’, dok će sam album proslaviti zajedničkim koncertom – Klape & tambure, 06.12.2013., u Areni, Varaždin.

Ovdje možete poslušati novu pjesmu:

 

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top