Ponedjeljak , 16 prosinac 2019
Savjet:
Ivana Radovniković novom pjesmom najavljuje novi album

Ivana Radovniković novom pjesmom najavljuje novi album

Ova godina rezervirana je za Ivanu Radovniković, pjevačicu koja se na našoj sceni svrstala uz bok najemitiranijim izvođačima i izvođačicu koja upravo ove godine obilježava svojih prvih deset godina karijere.

Nakon uspjeha sa prošlom pjesmom ‘Tako rijetko si tu’, sa kojom je čak pet puta bila na prvom mjestu službene nacionanle top liste HRTOP40, probila je led i sa sigurnošću nastavila sa pisanjem autorskih pjesama.

Uz pomoć Stjepana Markovića, Ivana je pjesmom po pjesmom došla i do kraja rada na svom novom, trećem studijskom albumu, koji se u prodaji očekuje tijekom sljedećeg tjedna.

Ivana je sa albuma već predstavila pjesme – Danas igraš sam, Tako rijetko si tu i Traje noć, a vrijeme je došlo i za novu pjesmu. Novom pjesmom ‘Jutrom sve prestaje’, najavljuje i službeni izlazak albuma.

Zanimljiva suradnja sa djevojačkim zborom Mozartine

Nova pjesma, čija je premijera rezevirana za – srijedu, 05.03.2014., u Glazbenom showu Dalibora Petka, predstavit će i jednu zanimljivu suradnju.

Naime, izvođačica je ugostila sve poznatiji djevojački zbor Mozartine.

Već godinu za godinom Mozartine ostvaruju niz uspjeha u suradnji sa domaćim i stranim izvođačima te su osim u Hrvatskoj priznate i u svijetu, a u samo zadnjih par godina nastupale su u Americi, Austriji, Belgiji, Engleskoj, a u svibnju putuju u Švedsku. Mozartine ove godine obilježavaju 15.-tu obljetnicu postojanja, a na ovu suradnju pristale su sa velikim oduševljenjem te će tako na predivan način obilježiti obljetničku godinu.

– Drago mi je što nakon svih uspješnih singlova s velikim veseljem mogu najaviti i ovaj meni jako poseban iz više razloga. Osim što pjesmom “Juttom sve prestaje” najavljujemo izlazak novog albuma, čast mi je predstaviti suradnju s djevojkama čiji su glasovi pravi dar s neba. Čim smo složili pjesmu odmah mi je palo na pamet da ih pozovem da udružimo snage na ovoj snažnoj baladi. Suradnja je bila vrlo zabavna i opuštena,  a cure zaslužuju sve komplimente kojima ih se obasipa pri svakoj izvedbi. Ova pjesma ne govori samo o ljubavi, ona šalje poruku i pokazuje da žene imaju vrlo bitnu ulogu u našoj domaćoj glazbi te pridonose njenoj kvaliteti. – rekla je Ivana Radovniković.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top