Savjet:

Knjige

Djeci do 15 godina besplatan upis u knjižnice

Na 48. sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba, održanoj 20. prosinca 2016. godine donesena je odluka o pravu na besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba za djecu od rođenja do konca kalendarske godine u kojoj navršavaju 15 godina života, a koja imaju prebivalište u Gradu Zagrebu. Odluka je donesena  „u svrhu stjecanja navika čitanja, poticanja sveukupnog obrazovanja djece te radi zaštite ... Read More »

Novi roman Laurence Plazenet

Read More »

Emma Chase: Zapleteni

Smijte se, topite od miline i zaljubite se u Zapletene – prvi dio hit-serije ljubavnih romana autorice Emme Chase Emma Chase: ZAPLETENI • Područje: beletristika • Naslov izvornika: Tangled • ISBN (meki) : 978-953-14-1671-9 • Izdavač: Mozaik knjiga • Godina: 2014. • Broj stranica: 270 • Format: 14 x 20 cm • Cijena: 79 kn • Urednik: Zoran Maljković • ... Read More »

Predstavljanje knjige: Miloš Urban

Češki romanopisac Miloš Urban, prozvan “crnim vitezom češke književnosti”, svojim je književnim opusom stekao status predvodnika “novog vala” češke književnosti. Debitirao je 1988. svojim romanom prvijencem Posljednja točka na rukopisu, da bi već sljedeće godine, nakon objavljivanja romana Sedam crkava, koji je preveden i u Hrvatskoj, postao književna zvijezda, a roman je ubrzo stekao kultni status, osobito među mlađim čitateljstvom. ... Read More »

Bestseller : Narančasta je nova crna

Područje: beletristika ISBN (meki): 978-953-303-704-2 ISBN (tvrdi): 978-953-303-705-9 Biblioteka: Graham Greene Izdavač: Naklada LJEVAK Godina: svibanj 2014. Broj stranica: 392 Format: 13,5 x 21 cm UDK: 821.111(73)-94=163.42 Uvez: meki = 129 kn, tvrdi: 169 kn S engleskog prevele: Sanja Šćibajlo i Ela Varošanec Urednica: Nives Tomašević     O knjizi Uz karijeru, dečka i obitelj punu ljubavi, Piper Kerman jedva ... Read More »

Predstavljamo: Ingrid Divković

Draga Ingrid, koliko dugo pišete? Na pitanje koliko dugo već pišem odgovor bi bio sasvim očekivan i pomalo dosadan, otkada znam za sebe, točnije otkada znam za papir i olovku. Oduvijek sam bila ljubitelj pisane riječi i nekim čudom sve me u životu vodilo upravo i samo pisanju. Od kuda crpite inspiraciju? Na izvoru zvanom ‘život’ Doista, inspiracija je nešto ... Read More »

Najduhovitiji roman sezone

Mozaik knjiga je objavio najromantičniju priču godine koju vam predstavljamo u svim boljim knjižarama u izdanju Mozaika knjiga. Roman „LJUBAV NA PRVI POZDRAV“ osvježavajuće je domišljat i duhovit ljubavni roman koji će vas „uhvatiti na prvi pozdrav“ i više neće pustiti.   O knjizi: Bili su sami protiv cijeloga svijeta. Dok se sve nije raspalo. Od njihova je posljednjega susreta ... Read More »

Roman koji je pomeo *50 nijansi sive*

Roman Alice Peterson „Od ponedjeljka do petka“ postao je senzacija e-knjiga, djelo koje je maknulo „Pedeset nijansi sive“ s broja jedan UK Amazona, a sada ga možete kupiti u knjižarama u izdanju Mozaika knjiga. Ne propustite knjigu koja će vas zavesti od prve stranice! Gotovo svatko je čuo, ako ne i pročitao „Pedeset nijansi sive“ ali jeste li znali da ... Read More »

Obitelj.hr i Mozaik knjiga vas daruju

Daniel Kahneman: Misliti, brzo i sporo Misliti, brzo i sporo promijenit će način na koji smo navikli misliti o mišljenju. Dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju, Daniel Kahneman u svom je inovativnom radu na području psihologije proučavao racionalan model prosuđivanja i donošenja odluka. Jedan je od najznačajnijih mislioca današnjice čije su ideje i dostignuće utjecale na mnoga područja ljudskog djelovanja – korporativno ... Read More »

Predstavljanje izdanja HDA na Interliberu

INTERLIBER 2013 36. međunarodni sajam knjiga i učila 12. – 17. 11. 2013. Hrvatski državni arhiv predstavit će i ove godine nakladničku djelatnost na 36. međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber 2013 koji se održava od 12. do 17. studenoga na Zagrebačkom velesajmu. Uz Hrvatski državni arhiv na Sajmu će predstaviti svoju ponudu knjiga i Državni arhiv u Zagrebu kao ... Read More »

Scroll To Top