Savjet:

Glazba

Crvena jabuka nastupa na Imaginarium Summer Nights

Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, a 25. kolovoza dolaze na Imaginarium Summer Nights u Splitu. Njihov doprinos suvremenoj hrvatskoj glazbi je neprocjenjiv, a njihovi diskografski uspjesi neponovljivi. Kroz razdoblje od 35 godina iznimno uspješne karijere Crvena jabuka objavila je preko 20 albuma, a u sklopu Imaginarium Summer Nights, kao i ostalih koncerata po regiji, Crvena Jabuka slavi ... Read More »

Klapa Rišpet najavila veliki nastup u Šibeniku

„Dalmatinski slavuji“ iz klape Rišpet već niz godina priređuju nezaboravne glazbene večeri prepune emocija, a 11.kolovoza 2022. stižu na Tvrđavu sv. Mihovila u Šibeniku. Klapa Rišpet i hrvatska publika, već je odavno jasno, vole se javno. Rasprodani koncerti, brojne nagrade, nanizani hitovi neki su od opravdanih dokaza statusa najpoznatije i omiljene hrvatske klape. A iza brojnih emotivnih ljubavnih balada stoje ... Read More »

Branko Medak snimio spot za pjesmu s kojom dolazi na Melodije hrvatskog juga

Branko Medak ove će godine nastupiti na predstojećem festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu s pjesmom “Tebi pripadam”. Pjesma je nastala u suradnji s autorom Ivom Nuićem.“Svojim stilom, potpuno je drugačija od svih mojih pjesama, ali moram priznati da mi se jako sviđa. Pjesma je životna i realna. Trebamo se češće zaustaviti i ‘pogledati srcem’”, kratko je objasnio Branko Medak.Spot za ovu pjesmu snimljen je u ... Read More »

Severinin koncert na ljetnoj pozornici je rasprodan

Severinin koncert na kojeg su Opatijci i njihovi gosti čekali čak 13 godina, koliko je prošlo od zadnjeg njezinog koncerta na Velikoj ljetnoj pozornici, je rasprodan. Svi oni koju su si na vrijeme osigurali ulaznice, u četvrtak, 11. kolovoza, prisustvovati će glazbenom spektaklu, za koji se Severina posebno potrudila da im ostane u najljepšem sjećanju. Posebno osmišljen repertoar, koji će goste provesti kroz ... Read More »

Cure Iz CEntra otkrile pjesmu za Zlatne žice Slavonije

Pjesma “Ženski rusvaj” stilski je drugačija od uobičajenog opusa sastava Cure Iz CEntra. Zabavnog je i vrckastog karaktera, a videospot odlično prikazuje atmosferu same pjesme – kako je to kada žene slave. Ovom pjesmom članice sastava su se malo odmaknule od tradicionalnog zvuka i napravile izlet u sferu pop tambure kako bi se približile i mlađoj publici. Pjesmu potpisuje već provjerena ekipa, Mirko Šenkovski ... Read More »

Ivo Pattiera i Đani Stipaničev zajedno na festivalu Dalmatinske šansone

Ivo Pattiera i Đani Stipaničev novi su duet na glazbenoj sceni.  Dvojicu popularnih šibenskih pjevača spojio je Dušan Šarac koji je skladao glazbu za pjesmu “O, ljubavi nestala si”. Stihove je napisao Frane Bilić, a aranžman Toni Eterović. Pjesmu će prvi put uživo izvesti na 25. Dalmatinskoj šansoni, 20. kolovoza u Šibeniku. Režiju istoimenog spota potpisuje još jedan Šibenčanin, Željko Petreš koji je snimio prekrasne kadrove na lokacijama grada Šibenika i to u Samostanskom ... Read More »

HRT-ova Sunčana strana Prisavlja poziva na „Plesnjak“

HRT-ova Sunčana strana Prisavlja poziva gledateljena „Plesnjak“ Zagreb, 8. kolovoza 2022. – Gledatelje Hrvatske televizije očekuje još jedan glazbeno-plesni doživljaj nastao na prisavskome podiju hvaljenoga projekta Sunčane strane Prisavlja. U nedjelju 14. kolovoza na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u 21 sat uz disco-ritam, cha-cha-cha, jive, latino plesove te renomirane pjevače i mlade zvijezde “A strane”, gledatelji će moći uživati na plesnjaku za sve generacije.Doajeni Drago Diklić i ... Read More »

Matija svira Arsena u Klovićevim dvorima

Koncert “Amigo, dugih sedam godina”, koji će se održati 17. kolovoza u galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu, posvećen je uspomeni na Arsena Dedića povodom sedme godišnjice njegovog odlaska u onostrano. Na velikog pjesnika, glazbenika i kantautora podsjetit će nas njegova vječna glazba u produhovljenoj izvedbi Matije Dedića. „Ovaj album se dogodio u trenutku jednog mog emotivnog stanja, na vrhuncu pijanističke ... Read More »

Marko Kutlić i Matija Cvek dolaze u Kaštel

Marko Kutlić i Matija Cvek 11. kolovoza dolaze održati zajednički koncert u Kaštel u Puli. Nakon zajedničkog hita “Zaplesala je s ljetom” ovi dečki odlučili su nastaviti suradnju. Zajedničkim su koncertima več oduševljavali publiku a sada će to još jednom ponoviti u predivno Istri. Karte su dostupne preko sustava Entrio, a sam koncert će 11. kolovoza započeti u 21:30. Read More »

Mlada kantautorica Medea s pjesmom “Tuga” ponovno nastupa na šibenskoj pozornici

Na šibenskoj pozornici u Večeri novih skladbi u sklopu festivala Dalmatinska šansona ove će godine nastupiti i mlada riječka pjevačica Medea. S autorskom pjesmom “Tugo” za koju je aranžman raspisao Ivan Popeskić nastojat će osvojiti simpatije šibenske publike i naklonost stručnog žirija. “Pjesma je nastala spontano kao i ostale sve moje pjesme jer dosta vremena provodim za klavirom. Tuga je poput sreće, vječna inspiracija i emocija ... Read More »

Scroll To Top