Savjet:
Obitelj.hr i 61. Zagrebački festival vas daruju

Obitelj.hr i 61. Zagrebački festival vas daruju

Pavel na vrhu top liste Zagrebačkog festivala – 5. tjedan emitiranja

Novi tjedan i nova promjena na vrhu top liste emitiranja pjesama 61. Zagrebačkog festivala! Pavel i njihova retro pjesma Čuvaj me najemitiraniji je singl u 5. tjednu emitiranja, slijede Kristijan Rahimovski s prošlotjednim brojem jedan Postoji li mjesto, zatim Nola i Nikad na trećem, a za njima Neno Belan, ENI, Dalmatino…

tonka i ja 1

Frontman i autor Pavela, Aljoša Šerić, u šali kaže kako je pjesmu namjeravao prijaviti na San Remo 1965., ali je zakasnio s prijavom: „Međutim, zatim smo se odlučili na Zagrebački festival jer nam se čini da nova ekipa okupljena oko festivala zna znanje i ima dobre namjere. „Čuvaj me“ svejedno zvuči kao da je napisana za San Remo šezdesetih godina i mi smo jako sretni zbog toga“.

Čak 12 pjesama s ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala ušlo je na HR TOP 40 domaću listu najemitiranijih singlova i to je dokaz kako se Festival uspio u kratkom vremenu etablirati kao značajan prostor za promociju novih domaćih singlova.

zg_festival

Glasanje je u punom jeku i za Nagradu publike koja i dalje može glasati za svoje favorite na našim stranicama, Facebooku i putem smartphone aplikacija dostupnih iOs i Android korisnicima.

Vidimo se 18. siječnja na 61. Zagrebačkom festivalu!

 

 IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i 61. Zagrebački festival nagrađuju jednu osobu s dvije ulaznice za ovaj genijalan festival koji će se održati 18.siječnja u Zagrebu. Vaš zadatak je napisati kako uživate u glazbi? Pišite nam!! Sretno 🙂

Igra darivanja traje do 16. siječnja 2014. do 13h.

Svi oni koji su u zadnja dva mjeseca osvojili nešto na našem portalu, ne mogu igrati.

Sretna dobitnica dvije ulaznice za 61. Zagrebački festival je renesansa. Čestitamo sretnoj dobitnici i molimo da nam čim prije pošalje svoje podatke na igre@obitelj.hr.

 

O nama Viktoria Safranic

2 komentara

  1. Najviše uživam u glazbi u autu i to je baš onako za gušt. Pogotovo kad se moja kćer vozi samnom, onda je to uvijek naš privatni koncert, pjevamo iz sveg glasa uz poneki plesni pokret koliko nam vožnja dozvoljava, što obično budi ili nevjericu ili osmijeh na licu ljudi iz auta koji stanu do nas na semaforu:)

  2. Kako uživam u glazbi? Mogu slobodno reći da mi je glazba stalni pratitelj. Ujutro uključim radio, svima nam je lakše krenuti u novi dan uz neku dobru muziku. Vožnja do posla, neizostavno uz muziku s radija. I tako kroz cijeli dan, glazba je svojevrsna kulisa. A za pravi užitak, tu su koncerti. Mogu samo spomenuti da je doživljaj na kocertima neponovljiv. Bolje je skupljati iskustva nego stvari – izreka koja definitivno vrijedi kad je u pitanju koncertna glazba. Mogu izdvojiti neke koncerte koji su mi ostali u pamćenju: George Michael i simfonijski orkestar, Bon Jovi, U2 i Rolling stones (još 1998. godine!). Pozitivna energija koja je prisutna na koncertima definitivno ostaje u nama još neko vrijeme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top